Welkom bij Volvo Service Only voor Volvo onderhoud en reparaties

VOMD_Volvo_specialisten_Garage.jpg

Waarom Volvo Service Only?

Volvo Service Only is dè betaalbare Volvo garage in (hybrid) onderhoud, APK, aircoservice en reparaties voor Zuid-Holland, midden Nederland, Brabant en Zeeland, centraal gelegen in Dordrecht. Als officieel erkend dealer en reparateur voor de merken Bosch, SKF, GKN, NSL, Continental èn Volvo specialist bent u voor het beste onderhoud aan uw Volvo bij ons aan het juiste adres.  VOMD is de enige moderne Volvo Service Only garage met de service en kennis welke u mag verwachten van de Volvo dealer in combinatie met een persoonlijke benadering. Of het nu gaat om een Volvo V70 Classic of een moderne XC90, Volvo Service Only onderhoud ze met gelijke inzet en specialiteit. Bij iedere Volvo kijken wij samen met u wat het beste is voor ú en uw Volvo. Neem contact op om de APK afspraak in te plannen.

Volvo Hybrid onderhoud.

VOMD Volvo Service Only is volledig uitgerust om onderhoud uit te voeren aan Volvo Hybrid voertuigen.

Een voorbeeld de V60 Hybrid:

De 180.000km beurt (grote beurt, grote check-up, uitlezen storings diagnose, distributie-riem, multi-riem(en), riemspanner hulpaggregaatriem (€250,- voorgeschreven onderhoud wordt vaak weggelaten) volgens dealerschema voor slechts € 1250,- all-in met garantie. Neem contact op om de APK afspraak in te plannen.

Volvo APK.

Om uw Volvo uitsluitend APK te keuren zijn de wachttijden verkort. Verwacht u dat uw auto geen mankementen heeft en de APK een formaliteit is? Voor het verkrijgen van een geldig APK briefje op een goede Volvo hebben wij de wachttijden flink kunnen beperken. Neem contact op om de APK afspraak in te plannen.

Overtuig uzelf en neem contact op voor een vraag of een afspraak. 

Openingstijden:
Maandag:     9.00 - 18.00
Dinsdag:       9.00 - 18.00
Woensdag:   9.00 - 18.00
Donderdag:   9.00 - 18.00
Vrijdag:         9.00 - 18.00
         

Wij werken vanuit onze zeer goed gelegen centrale lokatie.

Deze lokatie is voor iedereen dichtbij. U vindt ons op het industrieterrein waar ook de Praxis en de Shurgard gevestigd zijn.Vanaf de Laan de Verenigde Naties ziet u ons aan de rechter hand wanneer u richting centrum Dordrecht rijdt vanuit de afrit A16 Rotterdam Breda.

Volvo Onderhoud Specialisten
Edisonstraat 1
3316 AE DORDRECHT

+31(0)78-6513181